Friday, February 3, 2017

50-star Gameland

3 лютого, інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», що в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, провів для своїх читачів цікаву та інформаційну гру «50-star Gameland». Неймовірна настільна розвага, яка нікого не залишить байдужим, адже пізнавати іншу країну у колі друзів завжди  легко та весело. 



От і сьогодні, хлопці та дівчата мали змогу позмагатись у знаннях історії, культури, природи та видатних осіб Сполучених Штатів Америки. Деякі питання були легкими,  деякі потребували роздумів, були й такі, на які відповідь юні гості не мали. Але це не стало проблемою, бо не знаючи якихось фактів, читачі дізнавались про них відразу від бібліотекарів. 

Не страшно чогось не знати, важливо мали бажання розширювати свої  знання. У нашому світі розвитку комп’ютерних технологій, дуже важливим є час, коли діти стають просто дітьми та граються у сучасні настільні ігри. Ресурси інформаційного центру дають можливість кожній дитині обрати свій власний спосіб розвитку та навчання.

No comments:

Post a Comment