Thursday, December 21, 2017

Skype-конференція WOA

21 грудня, керівництво Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та  працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» стали учасниками скайп-зустрічі з колегами-координаторами центрів «Вікно в Америку»,  яка проводилася з  Американського  дому в Києві.  
Дипломат Посольства США в Україні, керівник культурно-освітнього проекту «Вікно в Америку» Маджія Крауз разом із віце-президентом Української бібліотечної асоціації та відповідальним координатором програми «Вікно в Америку» Валентиною Пашковою, асистентом  Центру інформаційних ресурсів відділу преси, освіти та культури Посольства США Наталією Ясько провели інформаційний семінар у форматі on-line конференції. До участі у конференції долучилися 26 центрів. Підводили підсумки цьогорічної співпраці, обговорювали пріоритетні напрямки роботи на наступній рік, акцентували увагу на поглиблення роботи з громадою.
Представники центрів розповідали про свої професійні здобутки та досягнення у сфері впровадження інноваційних форм роботи, тож усі учасники мали змогу дізнатися багато цікавого та корисного з досвіду роботи колег, зокрема ділилися форматами проведення та святкування Міжнародного Дня Волонтера. Під кінець зустрічі обмінялися поздоровленнями з Різдвом і Новим роком, побажаннями натхнення та успіху у подальшій роботі.

No comments:

Post a Comment