Friday, November 16, 2018

Schools and High Schools of Ukraine and the USA


15 листопада 2018 року на чергову зустріч до інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали учні ЗНЗ №39, які вже другий місяць поспіль відвідують Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки. Тема зустрічі виявилася дуже цікавою «Schools and High Schools of Ukraine and the USA», адже працівники сектору документів іноземними мовами запросили учня 11 класу, випускника програми обміну FLEX, Микиту Коцегуба.



Проживши цілий рік у Сполучених Штатах (ш. Каліфорнія), Микита отримав величезний досвід, яким залюбки поділився з учнями-однолітками. За якою системою навчаються студенти High School в Америці, яка система оцінювання та які, навчальні предмети можуть бути обраними для вивчення – всі ці запитання ставили українські учні, бо це є актуальним на сьогодні.


Всі присутні мали змогу порівняти життя українських та американських підлітків, ставлячи питання до юного випускника. Микита ж у свою чергу, дав поради щодо вступу у програми обмінів, зокрема FLEX. Фінішне селфі  зробило захід більш яскравим.

No comments:

Post a Comment