Thursday, November 22, 2018

Happy Thanksgiving Day!

Запечена індичка, солодкий батат та гарбузовий пиріг… Святковий вечір у родинному колі та слова вдячності… А з чим у вас асоціюється Thanksgiving Day22 листопада ми дізнавалися про це у відвідувачів центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» під час заходу «Gifts from turkey», присвяченому Дню Подяки. До нас завітали учні зі школи №39, а також спеціально запрошена гостя – волонтерка Корпусу Миру із США Уітні Кравенс.


Для неї спочатку влаштували екскурсію бібліотекою, а вже під час заходу учні мали змогу вдосконалити своє мовлення, спілкуючись англійською. Основною темою, звісно, було свято Дня Подяки. Присутні переглянули цікаву та інформативну презентацію про це свято, дізналися про його історію, традиції та звичаї святкування. І змогли переконатися, так би мовити «із перших вуст», чи все нам відоме є правдою. Уітні розповіла дітям, чи дійсно в американських родинах так шанують це свято та дотримуються його традицій. 



Учні розпитували, як Уітні святкує це свято вдома зі своєю родиною, почули зворушливі дитячі спогади та курйозні випадки. І хоч в Україні не є традиційним святкування цього дня, та старшокласники так перейнялися духом свята, що пішли додому із бажанням розповісти про нього своїм рідним та долучитися до святкування!


А Уітні отримала сувенірні подарунки від нашого центру та пообіцяла зустрітися з нашими читачами ще не один раз, адже попереду ще стільки яскравих свят!



No comments:

Post a Comment