Monday, July 9, 2018

Independence Day


6 липня у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося чергове засідання літніх читань інформаційного центру «Вікно в Америку». Зустріч була присвячена святкуванню «4th of July» або «Independence Day» у США, тож юні відвідувачі дізналися про основні традиції цього колоритного свята.




Працівники сектору документів іноземними мовами підготували для присутніх декілька відеороликів про наймасштабніші паради та феєрверки до Дня Незалежності США. Учасники зустрічі, у свою чергу, порівняли традиції свята у Сполучених Штатах та в Україні (дехто теж збирається зі своєю сім’єю та друзями та влаштовують пікніки, як це роблять більшість американців).
Оскільки тема цьогорічних літніх читань«You are the World Superstar», де щоп’ятниці всі присутні змагаються у різних категоріях, сьогоднішня зустріч мала змогу визначити найкращих у вмінні робити “Hand Crafts”, паперові закладки (у вигляді американського прапора) для своїх улюблених книжок.




На завершення зустрічі була також презентація нової літературної пазл-гри «50-star Game Land», яка знайомить з видатними письменниками, книжковими бестселерами, відомими блокбастерами, героями книжок американської літератури. Найактивніші учасники сьогоднішньої зустрічі отримали цю гру у подарунок.



No comments:

Post a Comment