Thursday, February 15, 2018

Love is in every heart

14 та 15 лютого працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провели низку заходів, що були присвячені Дню Святого Валентина. Учні зі шкіл Херсона мали змогу побувати на справжньому балі почуттів на якому розповідалось не лише про кохання у звичайному розумінні, а й про усі прояви любові у нашому житті. 

Відійшовши від звичного святкування, бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки розділили зустріч на декілька частин: любов до Батьківщини, природи, тварин, а особливу увагу було приділено дружнім почуттям та любові у родині. Хлопці та дівчата відповідали на різноманітні питання на знання України, ділилися своїм відношенням до братів наших менших, адже не дарма кажуть, що любов до тварин робить з людини справжню людину. Переглянули мотивуюче відео про допомогу звичайних людей, що не залишилися осторонь, звірятам. 

Через жартівливі ігрові завдання проявляли свою силу дружби та відносини у родині. За допомогою великого серця, що було розділене на частинки та складалося з різноманітних елементів які характеризують любов та були написані на англійській мові, юні читачі перевірили й свої знання іноземної. 

Любов багатогранна. Її силу та глибину інколи не можливо пізнати не впустивши у своє серце. Вона поза часом та поза рамками. Вона приносить радість та щастя, інколи змушує замислитись та поставити себе далеко не на перше місце.  Любов довготерпить, не заздрить, не величається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Любов ніколи не перестає!

No comments:

Post a Comment