Sunday, February 18, 2018

Be my Valentine! Зізнання по-бібліотечному

18 лютого, учасники English Club мали змогу продовжити пізнання прекрасного Valentine's Day з працівниками інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та волонтерами програми FLEX у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 


Перша та друга група клубівців не лише ознайомилась з цікавинками святкування дня закоханих, а й вивчила багато нових слів, що характеризують це свято. Складали невеличкі тексти та розповідали про своє ставлення до цього дня на англійській мові, грали у ігри та створили яскраве бібліотечне серце. Проглянули декілька відео, що розповідають про різні почуття людей, про їх силу та багатогранність. День Святого Валентина це не лише кохання-зітхання, це можливість висловити свою любов до усіх і всього.


Старша група з дорослих учасників підійшла більш глобально до чергового засідання. Маючи достатній словниковий запас клубівці вели справжні діалоги з модельованих ситуацій які мають відношення до цього свята. Було не лише весело і пізнавально, діалоги виявилися настільки цікавими, що й працівники центру долучилися до спілкування. 

No comments:

Post a Comment