Tuesday, January 30, 2018

Навчаємось та граємось з WOA розвиваємось

Сектор документів іноземними мовами та Інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» тісно співпрацює з багатьма навчальними закладами міста Херсон. Працівники центру проводять різноманітні навчально-розважальні заходи, наочно показують ресурси WOA FL та розповідають про важливість знання англійської мови для гарного майбутнього маленьких херсонських лідерів. 


Ось і хлопці та дівчата зі школи №32 мали можливість не лише перевірити свої знання про Україну у незвичній формі, а й дізнатись багато цікавого та нового. Особливо припало до душі малечі розділ про відомих у всьому світі українців, що проживають на території Сполучених Штатів Америки. Учні були здивовані тим, що зірки яких вони бачили у фільмах та про яких чули по телевізору насправді їх земляки або ж батьки були вихідцями з України. 


Квітка Цісик, Джек Паланс, Ігор Сікорський, Стів Возняк, Іван Сила та багато інших. Наприкінці зустрічі учні змогли пограти у розвиваючі настільні ігри, що пропонує Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.

No comments:

Post a Comment