Sunday, November 19, 2017

Засідання English Club у кінотеатрі.

Перегляд мультиків це гарний привід весело провести час з друзями, а у інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» це ще й можливість покращити свої знання англійської мови, адже ресурси центру дозволяють створювати цікаві та пізнавальні зустрічі у незвичайному форматі.
19 листопада, учасники English Club проводили свої засідання у Мovie zona Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки де з задоволенням та дитячої безпосередністю переглянули знайомі мультики на англійській мові. Сьогодні це були – «Winnie the Pooh and his friends» та «The Secret Life of Pets». Зустрічі проходили у декілька етапів: перегляд, з паузами для вивчення нових незнайомих слів, обговорення сюжету мультика на англійській мові, та звичайно ж, розповіді про своїх домашніх улюбленців.
З кожним засіданням, маленькі лідери, все більш упевнено використовують англійську мову під час розмови та висловлення власних думок, розкривають для себе нові можливості та впевнено їдуть до своїх цілей. 

No comments:

Post a Comment