Friday, September 29, 2017

Вивчаємо англійську та відкриваємо світ по-новому

29 вересня інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки своїм заходом завершив цикл зустрічей з відомими та успішними людьми на відкритих уроках читання що проходили у книгозбірні.  У захопливу подорож країнами світу разом з цікавим та сучасним професіоналом, директором туристичної агенції ANEX TOUR, Ігорем Цурканом відправились гості центру – студенти  Херсонського училища культури. 
  Кожна країна, у якій побували хлопці та дівчата, розкривала свої цікавинки лише після невеличких веселих завдань які несли у собі не лише розважальний, а й пізнавальний характер. Вгадували країни за грошовими одиницями та історичними фактами, насолоджувались музикою та знаменитими місцями. А ось, завдання від Америки викликало і жвавий інтерес і потребувало неабияких знань англійської мови. Все доволі просто, ви потрапили до Штатів і повинні дізнатись у американців як проїхати до тих чи інших міст. (У ролі американки виступала бібліотекар нашої книгозбірні з дуже гарним знанням англійської). А що, англійська мова найпоширеніша і її знання може допомогти у будь якій країні світу. Наш гість зробив особливий акцент на цьому. Було дуже весело, цікаво і навіть гордо за наших юних студентів. 
Окрім розважально-пізнавальної програми зустрічі, підростаюче покоління що завітало до нас отримало чимало корисних порад на майбутнє та дізналось декілька секретів  від справжнього херсонського професіонала. Ігор Миколайович поділився досвідом роботи, розповів про важливість перемоги над труднощами, про мрії та завдання, на своєму прикладі показав, що може людина яка прагне до успіху.
Цікавий гість, активні діти і неймовірні ресурси центру, що дозволили здійснити справжню бібліотечну кругосвітню подорож. 

No comments:

Post a Comment