Sunday, September 24, 2017

Знання, малюнки та листівки-подарунки з бібліотеки Канзасу

24 вересня відбулось чергове захопливе засідання English Club з темою - What do you look like? Інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відкрив свої двері для усіх хто бажає вивчати та удосконалювати свою англійську мову. Хлопці та дівчата були у повному захваті, адже мали змогу не лише розмовляти на англійській мові, вивчати нові слова, дізнатись багато цікавинок, а й вдосталь насміятись та проявити свої творчі здібності.   
Спочатку познайомились, адже це гарний спосіб завести нових друзів за інтересами, потім,  робили один одному компліменти та говорили гарні слова англійською. Детально з дітлахами зупинились на зовнішності, згадали на англійській мові назви рис обличчя, частини тіла, кольори волосся і очей та емоцій що самі ж намагались і відтворити. Під кінець зустрічі клубівці виконали творче завдання – малювали обличчя за вказівками працівників центру, це було і смішно і пізнавально.  
Гарним стимулом для старання стали незвичайні та особливі подарунки – листівки, що «прилетіли» до нашого центру з бібліотеки Канзасу. Вони були намальовані маленькими американцями, що вивчають українську культуру для маленьких українців, що вивчають англійську мову )). Читачі нашої книгозбірні були вражені такими ексклюзивними та милими подарунками і вирішили на наступній зустрічі «відповісти» своїм заморським друзям он-лайн листівками до дня Колумба, а так як Херсон – місто корабелів то це буде гарним «мостом» артпривітань.

No comments:

Post a Comment