Thursday, March 2, 2017

Spring is coming – spring street.

Spring is coming – spring street. У другий день весни, коли сонечко радує усіх своїм ніжним теплом, до центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, завітали маленькі гості зі школи №4. Прийшла малеча не просто так, а щоб разом з бібліотекарями у веселій атмосфері зустріти прихід весни. 



Зустріч пройшла у гарному настрої, а активні змагання та цікаві конкурси лише додали дітлахам запалу до неймовірного весняного буйства. Хлопчики та дівчатка створили милу об’ємну листівку для бібліотекарів, багато читали віршів та згадували назви квітів як на українській так і на англійській мові, а хлопці доводили свою шляхетність та намагались зав’язати своїм однокласницям найкращий бант. Складали листівки-пазли та розповідали як допомагають своїм мамам, бабусям, як захищають своїх дівчаток та поважають класних керівників. 




Весна – початок усіх початків, найулюбленіша пора усіх дітлахів. Тож сьогоднішнє свято стало неймовірним дійством як для дитячої бібліотеки так і для її маленьких гостей.

No comments:

Post a Comment