Monday, March 27, 2017

Перше протистояння - боулінг

Змагання у Х-вох просторі від центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» - розпочато! Сьогодні, ігрова зона Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки була переповнена бажаючими позмагатись за перше місце у «грі дня». Перше протистояння пройшло у віртуальному боулінгу. 



Хлопці та дівчата, які з нетерпінням чекали на початок змагань, були переповнені азартом та жагою до перемоги. Гра проходила у декілька етапів під час яких учасники спочатку познайомились та розповіли про свої улюблені види спорту, потім був відбірковий тур і боротьба кращих. 


Приємно було спостерігати, що ігри на Х-вох перейшли від вже звичного гарного проведення часу до веселого дійства що допомагає розвиватись та навчатись. Слова, фрази, емоційні діалоги, що звучали на екрані  на англійській мові радо повторювали наші учасники, навіть намагались між собою розмовляти та бути маленькими американцями у боулінгу))
До речі, перемогла дівчинка. Маленька леді обійшла затятих геймерів. Ну що ж, завтра буде ще одна гра і ще один переможець. Чекаємо на усіх бажаючих позмагатись.

No comments:

Post a Comment