Thursday, March 17, 2016

Різноманіття заходів центру WOA

Звітуємося про останні новини центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». У неділю, 13 березня, була чергова зустріч шанувальників англійської від 5 до 17 років. Для кожної з трьох вікових груп були підібрані відповідні запитання та форми роботи.



 В понеділок учасниками заходу «Сучасні гаджети на допомогу» стали діти з інтернату НВК імені Шевченко, які є частими гостями нашої бібліотеки та центру зокрема, а учні гімназії №3 відвідали нашу сучасну ігрову зону. Сьогодні також бібліотекарі працювали активно : провели два заходи в гімназії №1 по настільній карті «50-зірковий Ігроленд» 

та в стінах інформаційно-ресурсного центру погралися з дітьми в лексичну гру із серії “Activate games” . Також працівники центру продемонстрували цікаві споруди та місця, які знаходяться в США, та нагадали , що англійська мова є важливим атрибутом для мандрів Сполученими Штатами Америки та англомовними країнами


16 березня працівники центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів" вперше приїхали до ЗНЗ№12, в якій вивчають дві іноземні мови ( англійська та французька). Учні цієї школи приїжджали до нас і раніше, але ми ще не проводили заходи в стінах цієї школи. Бібліотекарі провели три заходи з старшокласниками на актуальну тему «Вивчення англійської: сучасна тенденція в Україні» з використанням ресурсів центру, а шкільний бібліотекар познайомила з вчителями англійської та завідувачем іноземної кафедри. 


А вже сьогодні історію створення та цікаві фактами про всесвітньовідому мультимедійну імперію «The Walt Disney Company» дізналися учні молодшої школи ЗНЗ№ 4 в рамках заходу «Світ Уолта Діснея: мультиплікаційний бренд століття». Звичайно ж, з переглядом яскравих фрагментів англійською!


 Також учні № 38 перетворилися у справжніх геймерів в ігровій зоні «50-зірковий Ігроленд», а найкращі читачі міста 6 та 7 класів ознайомилися з ресурсами, програмами та можливостями нашого сучасного центру та пройшли простий та швидкий тест на рівень володіння англійською мовою.

No comments:

Post a Comment