Thursday, March 10, 2016

Вивчення англійської:сучасна тенденція в Україні. Бібліозанурення

Працівники Херсонського центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» продовжують проводити заходи з вивчення англійської та знайомства з ресурсами та можливостями нашого центру. Одразу після святкування 8 березня бібліотекарі відвідали учнів 7 класів з досить актуальною темою «Вивчення англійської: сучасна тенденція в Україні». Виявилось, що діти вже в такому віці відзначають та розуміють значення міжнародної мови для їх майбутнього та цікавляться різними методиками у вивченні англійської. Тому бібліотекарі не тільки допомагали побудувати уявну схему взаємовідношення особистого розвитку та іноземної мови,а також, на прикладах електронних та паперових примірників показали, як вдосконалювати свої навички. А для того, щоб зробити нашу зустріч не тільки пізнавальною, а ще й розважальною, учні мали змогу переглянути декілька веселих відеороликів англійською та самостійно перекласти текст. 
 Того ж дня до нас приїжджали учні Школи Гуманітарної Праці та в рамках проекту «Бібліозанурення» шукали в книжках нашого центру відповіді на питання , пов’язані з чайкою (ключове слово зустрічі). 


А сьогодні про ресурси, проекти, інформаційні аспекти роботи центру та Рік англійської мови в Україні бібліотекарі розповідали студентами одразу 1 та 2 курсу Херсонского гідрометеорологічного технікуму.

No comments:

Post a Comment