Monday, July 27, 2015

Від книжки до Xbox

У розпалі літа хочеться не лише сховатися від нещадної спеки, а й утамувати інформаційну спрагу. Якщо телебачення та сайти новин готові пригощати нас щедрими порціями негативу й песимізму, то в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки усіх охочих залюбки почастують свіженькими пізнавальними розвагами. 
У «меню» закладу віднедавна з’явився Xbox, який користується шаленою популярністю у малюків. За можливістю пограти в цікаві інтерактивні ігри дітлахи шикуються в чергу! 

Та традиційно доступ до інтелектуальних забав відкритий завдяки наявності у центрі "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" планшетів, завдяки яким постійні відвідувачі бібліотеки підвищують загальну ерудицію і розширюють світогляд. Сучасні читачі значно відрізняються від тих, які були, скажімо, років 10 тому, особливою вимогливістю до джерел інформації. До пізнавального компонента останнім часом у якості обов’язкового прагнуть додавати розважальний. Утім бібліотека ім. Дніпрової Чайки може задовольнити попит своїх найвибагливіших читачів, адже у її фондах є все і для любителів класичного способу отримання знань (друковані книжки, журнали, словники), і для прихильників мультимедійних технологій. 
Отож, завітайте до нас і замовляйте інформацію у тому вигляді, який вам "смакує" найбільше!

No comments:

Post a Comment