Wednesday, July 29, 2015

На хвилях цікавинок

29 липня до Херсонської обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки завітав шкільний табір «Юнга». Оскільки дітлахи взяли курс на корисні знання, то цілком зрозуміло, чому місцем призначення став сектор документів іноземними мовами та "Вікно в Америку для майбутніх лідерів". 
Перепусткою у захопливий світ тварин стало володіння англійською мовою, якою розповідали незвичайні факти про знайомих та екзотичних істот. Гостям бібліотеки запропонували перевірити одночасно знання іноземної та спостережливість і допитливість щодо життя фауни. Напрочуд інформативне відео, динамічні презентації, викличні загадки та завдання заохочували дітей до активності, вдумливості, пошуку несподіваних відповідей і творчих рішень. Якісні записи та їх професійне використання створили ефект безпосереднього перебування у природному середовищі братів наших менших.
Мандрівку «Юнги» у світ тварин можна без перебільшення назвати дуже вдалою, адже згадка про неї неодмінно асоціюватиметься з приємними емоціями і жвавим інтересом до щедрої на дива природи.

See photos on facebook: https://www.facebook.com/KhersonWindowOnAmericaCenter/posts/1011502662214623

No comments:

Post a Comment