Sunday, September 10, 2017

Школа у американському стилі

10 вересня, відбулось перше засідання English Club у новому навчальному році. Працівники інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провели вступне заняття, що визвало неабиякий інтерес як у дітей, так і у батьків адже проходило воно на високому рівні з американським стилем викладання.
 Невимушена обстановка, приємне спілкування, ресурси центру, індивідуальний підхід до кожної дитини, цікава тема та цікавий спосіб подання.  Говорили здебільшого на англійській мові, дивились англомовні відео, а для батьків згадали й навчальні сайти. Сьогоднішня тема - School begins викликала у юних читачів чимало гарних емоцій бо говорили не про уроки чи домашнє завдання, а про приємності, що викликає у дітлахів школа. Друзі, канікули, перерви та навіть новий одяг)
 Цікавим виявився для хлопців та дівчат перегляд відео про школи та заняття у різних країнах. Багато задавали питання про факти, що цікавлять та й отримана інформація за сьогоднішній «сучасний урок  по - американські» була колосальною. 
10 вересня у інформаційному центрі було проведено два заняття для різних вікових груп. Друге заняття, для більш дорослих було проведено у форматі дружнього діалогу про бачення себе у сучасному житті та школі. Сучасна бібліотека, сучасний інформаційний центр, сучасний підхід до кожної дитини. 

No comments:

Post a Comment