Tuesday, April 16, 2024

Бібліотеки без кордонів

Бібліотека📚- це місце спокійного затишку з улюбленою книгою. Це «магічне» місце, у якому розкриваються усі твої таланти та збуваються мрії. Це просто приміщення з примірниками, де ти можеш знайти будь-яку книгу на твій улюблений смак. Такі відповіді ми отримали під час заходу «Бібліотеки без кордонів» з учнями 3 класу ЗЗНЗ №54, м.Херсон.

Під час нашої зустрічі ми віртуально мали змогу «подорожувати» найкращими бібліотеками світу та дізналися багато цікавих фактів про ці унікальні книгозбірні. Наприклад, у Норвегії можна повернути книгу у будь-яку публічну бібліотеку, не обовʼязково в ту, в якій ти її взяв. Або що публічних бібліотек набагато більше у США, ніж закладів швидкого харчування McDonalds.
І звісно ж що ми не оминули увагою нашу улюблену Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки. Деякі учні побували там сьогодні вперше за допомогою VR туру, який представлений на сайті бібліотеки. Також ми пограли у захоплюючу гру “Scavenger Hunt”, де усі присутні знаходили певні предмети у відділах книгозбірні.
Дуже сподіваємося, що наша наступна зустріч вже відбудеться у стінах закладу оновленої будівлі 🙏


No comments:

Post a Comment