Saturday, July 27, 2019

Людина на Місяці

26 липня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки вiдбулась чергова зустрiч за Програмою лiтнiх читань у форматi “Cool Speaking Club”.
Користувачі Інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» розмовляли цього разу про освоєння космосу, адже на цьому тижнi у Сполучених Штатах Америки i в усьому свiтi відзначали 50-рiччя  першої висадки людини на Місяць.
Нашi гостi – американськi волонтери Патрік Хенсен i Трой Бартон - допомогли нашим дiтям розповiсти про дослiдження навколоземного простору, про перших астронавтiв i вимоги до кандидатiв у космічнiй агенції  NASA.

Дiти вивчили новi слова, граючи в асоцiацiї i згадуючи, що знадобилося у космосi першим дослiдникам. Також пофантазували – що б вони узяли з собою, “збираючи багаж” на Мiсяць, називаючi речi англiйською мовою.
На завершення зустрiчi кожен з дiтлахiв мав змогу розмалювати зображення астронавтiв i космiчного корабля, а також подивитись невеликий 3D-мультфiльм про космос у Медiа-центрi нашої бібліотеки.

No comments:

Post a Comment