Thursday, April 6, 2017

Скайп-зустріч в інформаційному центрі

Центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» розширює свої кордони. 6 квітня у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулася напрочуд пізнавальна та повчальна скайп-зустріч з представниками відомої IT- компанії DataART, що вийшли до нас на зв’язок з міста Вроцлав, Польща. Тема діалогу була серйозна: особистий розвиток та важливість знання англійської мови у сучасному світі. 
Задавалося багато питань про сучасні технології, про вибір, про труднощі та прагнення до самовдосконалення. Особливе значення у діалозі приділялось саме постійному навчанню та покращенню своїх знань іноземної мови. Гості були у захваті, адже інформацію, що була напрочуд змістовною, подано у невимушеному та приємному форматі з власними прикладами, зовсім по-європейські.
 Після закінчення відеозв’язку, було невеличке обговорення з учнями. Що запам’ятали, що сподобалось, що важливе винесли для себе. Приємно було розуміти, що діти були уважні та відкриті, адже, з впевненістю говорили про прагнення до кращих знань англійської мови та про те, що не можна опускати руки. Як наприкінці було сказано дівчинкою – підіймаєшся та йдеш до своєї мрії. 
Дякуємо Дмитру Горошенко за такий гарний поштовх у юних прагненнях та починаннях.

No comments:

Post a Comment