Monday, January 9, 2017

Новий сезон розвитку та ігор

Новий 2017 рік розпочався для юних гостей Херсонського інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» весело, пізнавально та, навіть, трішки спортивно. Розваги продовжуються, а якщо вони ще й проходять у такому сучасному стилі який дарує інформаційний центр, то виникає бажання щоб цей день не закінчувався. Неймовірні книжки та сучасні гаджети, приємна атмосфера та фантастична ігрова зона. Колосальні ресурси, що дозволяють навчатись, розвиватись будучи на одній хвилі з сучасним світом. Та не будемо забувати, що канікули це час коли можна забути про все і поринути у вир радості та ігор.


От і сьогодні, хлопці та дівчата із задоволенням відвідали надсучасну ігрову зону Xbox One Kinect та зіграли у ігри, що наосліп обрали для себе самі. Запальні танці та активний спорт викликали у дітлахів не лише захват, а й невеличке відчуття азарту. До того ж, ігри на англійській мові, дозволяють граючись покращити свої лінгвістичні знання. Кожен хотів стати кращим та показати свої здібності у точності боулінгу, у фізичній підготовці скелелазіння, у швидкості на гідроциклах.

Від емоцій, у ігровій зоні було спекотно. Та це й не дивно, адже Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки разом з Херсонським інформаційним центром «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» у своїй гармонійній співпраці для розвитку підростаючого покоління створюють «тепло» навіть у морозні зимові дні. Завітайте до нас та переконайтесь наскільки це дивовижний світ.

No comments:

Post a Comment