Friday, September 30, 2016

Зустріч з доктором Тімоті Моралесом

Сьогодні, 30 вересня, свято для бібліотекарів та читачів бібліотеки. Багато яскравих подій відбувалося в стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, приурочених до Всеукраїнського дня бібліотек. В центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітав доктор Тімоті Моралес, директор мовної школи “Kherson English Academy”. Тімоті отримав ступінь доктора наук в області англійської мови і літератури (з відзнакою) в університеті Пердью, одному з найпрестижніших університетів світу, викладав в університеті Пердью, а також в університеті Центральної Оклахоми.
Перу доктора Моралеса належить більше 80 досліджень з англійської мови як іноземної, літературі Великобританії, кінематографу, культурології, соціальним медіа. Він був редактором літературного журналу і є автором двох кіносценаріїв.
Сьогодні наші читачі змогли дізнатися про життєвий шлях цієї цікавої особистості, отримати корисні поради о вивченні англійської, та, авжеж, мали чудову нагоду поспілкуватися с носієм мови. Діти залишилися у захваті від зустрічі, задавали багато питань та приймали активну участь у вікторині.



No comments:

Post a Comment