Tuesday, February 16, 2016

День Святого Валентина

Бібліотеки підтримують Рік англійської мови!
День Святого Валентина набирає все більше популярності в Україні, цей день - чудовий привід ще раз нагадати своїм близьким, що ви їх любите та поважаєте. А дізнатися історію святкування та як проходить день усіх закоханих в англомовних країнах мали змогу учасники English Сlub, які завітали 14 лютого до Херсонського центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Також діти створювали власні валентинки з текстом привітання на англійській мові та дивилися мультфільм з серії Диснея про День Святого Валентина. 




15 лютого на захід “love is…” приїхали до нас учні ЗНЗ№ 57 та прийняли участь у святковому турнірі, присвяченому Дню святого Валентина. В ігровій формі діти повторили тематичну лексику, вивчили нові слова та потренували свої навички англійської.

Учні залишилися дуже задоволені форматом зустрічі та розповіли про свої враження дітям з інших класів своєї школи. Тому вже у середу ми чекаємо ще на два класи, які теж захотіли відвідати центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Приємно знати, що наша робота є цікава для дітей!

No comments:

Post a Comment