Tuesday, August 4, 2015

Summer holidays

Відпочивальники зі шкільного табору «Юнга» на власному досвіді переконалися, що одного і навіть двох візитів до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки недостатньо! Адже кожен відділ нашої книгозбірні завжди готовий запропонувати безліч креативних, інтерактивних заходів, і сектор документів іноземними мовами та інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» - не виключення.
Цього разу учні 1-2 класів згадували базову лексику англійською: кольори, тварини, цифри. Гралися в рухливі ігри, тренували увагу, а ще - занурилися в таку актуальну зараз тему «Summer holidays».
Більш дорослі діти теж жваво обговорювали, що вони вже встигли зробити цього літа і що планують, - адже попереду ще цілий місяць! Кожен з учасників дискусії підготував міні-розповідь «My perfect summer holidays». 
Було дуже цікаво послухати такі різні історії: хтось хотів би помандрувати Сполученими Штатами Америки, хтось - відвідати свою бабусю за кордоном, а деякі не уявляють свого ідеального літа без виграшного квитка на подорож... у космічному кораблі! 
А ми хочемо нагадати, що бібліотекарі завжди раді нашим постійним відвідувачам та новим друзям. Чекаємо на вас, адже бібліотека - найкраще місце для літнього дозвілля!

No comments:

Post a Comment