Wednesday, March 4, 2015

Magic books for kids\ Activate games

3 березня 2015 року до інформаційно-ресурсного центру “Вікно в Америку для майбутніх лідерів» приїхали учні 8 класу із спеціалізованої ЗОШ № 27 з поглибленим вивченням іноземних мов та інформатики. Працівники центру провели для школярів розгорнуту екскурсію, розповіли детально про ресурси Центру та встигли трошки погратись. 

Діти розповіли цікаві факти про себе за допомогою чудових розробок із циклу «Activate: games for learning American english», а потім вже відповідали на запитання вікторини в електронному форматі. 
If you could live anywhere, where would you live? If you could be invisible for a day what would you do and why? If you could date a celebrity, who would you choose? 
Спочатку учні трошки розгубилися, адже на такі запитання вони не мали підготовлених відповідей, але згодом так захопилися своїми роздумами, що й не помітили, як вже досить вільно спілкуються англійською.
   
Того ж дня працівники центру завітали до ЗНЗ № 52 та провели захід «Magic books for kids» для паралелі других класів. Спочатку бібліотекарі продемонстрували деякі нові надходження ( «об'ємні» книжки, книжки з музичним модулем та багато іншого), а потім, використовуючи книжки “pop-up peekaboo”, презентації, відео та паперові розробки, разом з дітьми повторили купу слів англійською.
       
See photos on Facebook: https://www.facebook.com/KhersonWindowOnAmericaCenter/photos/pcb.920757627955794/920757474622476/?type=1&theater

No comments:

Post a Comment