Sunday, March 5, 2017

St. Patrick’s Day

Сьогоднішня зустріч English Club, що працює на базі центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів", була дуже інформаційною та пізнавальною. Юні читачі, які завжди залюбки відвідують Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки, мали змогу пізнати багато цікавого про одне з найзеленіших свят планети – день Святого Патрика.



Маленькі поліглоти дізнались про традиції та правила, про кольори та історію цього неймовірно веселого та яскравого дійства. Святкування проводиться ірландською діаспорою по всьому світу 17 березня та особливо грандіозно воно проходить у США, Канаді, Великобританії. 


Хлопці та дівчата з задоволенням проглянули відео та мультики, звичайно ж, на англійській мові, які розкривають усе буйство дня Святого Патрика. Потім, закріпили усі знайомі та нові слова повторенням та обговоренням. Розглянули, також, різні елементи сезону, у період якого і проходить це свято.

Атмосфера була неймовірною, адже для кожної дитини свято, це завжди привід для радості, а наша дитяча книгозбірня у гармонійній співпраці з інформаційним центром «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» прагне подарувати своїм маленьким друзям усе найкраще, і навчання і радість.

No comments:

Post a Comment