Friday, March 24, 2017

Перша, ознайомча зустріч онлайн-курсу

Готові підкорити медіапростір та удосконалити свої знання з англійської мови? Старт уже скоро!
Зустрічі групи бажаючих пройти масовий відкритий онлайн-курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (MООС) будуть проходити в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки при секторі документів іноземними мовами. Перша вступна зустріч  "Ознайомлення та навігація курсом" відбудеться у п'ятницю 31 березня о 15.30 в інформаційному центрі. Наступні, щотижневі - у п’ятницю та неділю в той же час.
Більш детально про курс: Англійська мова на допомогу медійній грамотності.
Масовий відкритий онлайн-курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (MООС) - безкоштовна програма, яка пропонується до Вашої уваги за підтримки Посольства США в Україні. Цей курс англійської мови допоможе учасникам навчання стати краще поінформованими щодо медіаграмотності і сучасних засобів масової інформації. Рівень курсу приблизно B1 за шкалою European Common Framework of Reference.
Участь у курсі в у групах з фасилітатором, які будуть збиратися двічі на тиждень у центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Учасники, які пройшли навчання, отримають Свідоцтво про проходження курсу, видане Університетом штату Пенсільванія або Сертифікат Coursera. Курс розпочнеться 3 квітня 2017 р. І продовжуватиметься приблизно 5 тижнів.
Додаткова інформація про MООС від Університету штату Пенсільванія
Про цей курс: Ласкаво просимо до курсу «Англійська мова на допомогу медіаграмотності»! Цей курс призначений для не-носіїв англійської мови, хто зацікавлений в отриманні додаткової інформації про медіаграмотність у США. У цьому курсі ви аналізуватимете різні типи засобів масової інформації; такі як газети, журнали, телебачення і соціальні медіа. Цей курс також дасть Вам можливість краще зрозуміти роль засобів масової інформації в нашому житті одночасно зі збагаченням Вашого словникового запасу і отриманням мовних навичок, необхідних для аналізу того, що Ви читаєте і дивитеся. Перший блок у цьому курсі присвячений вступу до медіаграмотності і дасть Вам можливість оцінити свій рівень з цього питання. У другому блоці, Ви дізнаєтеся, як відрізняти у засобах масової інформації факти від поглядів і думок. У наступному блоці основна увага буде приділена відмінностям між соціальними медіа і традиційними засобами масової інформації. У четвертому блоці Ви вивчатимете, як стать і особистість розглядаються в засобах масової інформації. У заключному блоці курсу Ви продемонструєте свою підвищену медіаграмотність через кульмінаційний заключний проект про соціальні мережі.
Будь-хто може безкоштовно пройти цей курс і отримати Свідоцтво про проходження курсу від Університету штату Пенсільванія. Якщо ви хочете безкоштовно отримати Сертифікат Coursera, будь ласка, заповніть форму фінансової допомоги.
Розробка цього курсу фінансувалася Програмою з вивчення англійської мови Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Якщо не вказано інше, всі навчальні матеріали доступні для повторного використання, адаптації для інших потреб і вільного поширення відповідно до ліцензії 4.0 Attribution Creative Commons.

No comments:

Post a Comment