Friday, January 13, 2017

Новий рік з іноземними нотками.


Новий рік за старим стилем ознаменувався для маленьких гостей Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зі школи №4 веселим та незабутнім дійством.  Спочатку, дітлахи, за допомогою працівників інформаційного центру «Вікно в Америку» та бібліотечної снігурки дізнались про родичів та братів Діда Мороза. Знання іноземної мови це завжди добре, а пізнавати лінгвістику в ігровій формі - весело та просто.


 От, наприклад, Санта Клаус це невгамовний господар зими, що приходить до американських дітлахів, а наші гості знайомі з ним за мультиками та фільмами. Були й інші новорічні родичі, прикольні та незвичайні. 

Потім наші юні читачі вгадували зимові казки та мелодії, намагались разом знайти відповіді на новорічні загадки. Були пісні та танці, а як же інакше, це ж Новий рік. За всі вірні відповіді команди отримували не бали чи нагороди, а м’якенькі сніжки, якими вони залюбки скористались наприкінці змагання. В нашій бібліотеці тепло та затишно, а безпечні зимові ігри додають святкового настрою. І нехай прийдешній Новий рік буде для наших дітей веселим та безхмарним.

No comments:

Post a Comment