Thursday, February 25, 2016

Новини центру WOA за тиждень

Цей тиждень у Херсонському центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» видалася дуже активною, тому, на жаль, не завжди вистачало часу написати і навіть сфотографувати події.
22 лютого учні перших класів ознайомилися з новим для них світом Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та дізналися про ресурси та послуги саме нашого центру. Також малеча мала можливість ознайомитися з найяскравішими книжками незвичного формату.

23 лютого бібліотекарі з радістю зустрічали наших постійних гостей – студентів Херсонського гідрометеорологічного технікуму . Цього разу ми спілкувалися з майбутніми екологами на досить знайому та важливу для них тему захисту навколишнього середовища в рамках заходу “Our planet-our home”. Протягом зустрічі окрім презентації було підготовлено велику кількість відео фрагментів англійською про різні сучасні проблеми: вирубка лісу, забруднення води та повітря, знищення дикої природи тощо. Студенти дуже активно висловлювали свої власні думки та швидко засвоювали нову лексику.

Наступного дня, а саме 24 лютого, ми працювали з дітьми, які приїхали до нас в гості зі школи №32.
Учні других класів мали змогу розповісти про своїх улюблених Диснеївських героїв . В розважальному форматі діти повторили цифри, кольори та найпростіші дієслова, спостерігаючи за відео фрагментами відомих мультфільмів. Того ж дня ми ще відвідали 5, 6, та 7 класи ЗНЗ №36 та провели для дітей захід, метою якого було не тільки ознайомити з цими примірниками, а й дати можливість власноруч погортати сторінки книжок центру, спрямовані на вивчення мови. А ще в ігровій формі виконали декілька завдань та дізналися корисні поради як книга може допогти в вивченні англійської.




Всі ці заходи, не зважаючи на різноманітність тем та методик , спрямовані перш за все на вивчення англійської мови. Бібліотеки підтримують Рік англійської мови в Україні!

No comments:

Post a Comment