Wednesday, July 22, 2015

Яскраві розваги – відмінні оцінки!

Сьогодні вивчення англійської мови характеризується не лише зростанням вимог до рівня володіння нею, а й значним покращанням умов для досконалого опанування лінгвістичними уміннями. 
Природно, що чим раніше починається знайомство дитини з англійською, тим більше шансів досягти блискучих успіхів. Утім, ще краще, коли перші кроки до оволодіння іншомовними комунікативними уміннями супроводжуються яскравими емоціями, приємними враженнями, відчуттям психологічного комфорту і доброзичливою атмосферою. 
У секторі документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки є чимало матеріалів, які стимулюють дітлахів до вивчення англійської: тут можна скористатися пізнавальними ігровими наборами, цікавими книжками з барвистими ілюстраціями і навіть такими незвичними їх варіантами, як книжки-подушки. Найновіші ресурси - це, звичайно, колекції книг, медіа та ігрових матеріалів інформаційного центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів".
Крім того, вчителі іноземної мови знайдуть у нас те, що допоможе створити на уроці атмосферу захопливої гри, прищепити учням інтерес до засвоєння англійської за рахунок використання незвичних навчальних прийомів. У секторі документів іноземними мовами можуть підказати, як перетворити урок на колоритну мандрівку у неповторний світ англомовної культури. 
Тож не зволікайте з візитом до нас: винагородою неодмінно стануть відмінні оцінки з англійської і щире бажання вчитися!

No comments:

Post a Comment