Thursday, February 8, 2018

Настільні ігри - веселий спосіб вивчення англійської

У інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» справжній ігровий бум завдяки навчально-розважальним ресурсам центру. Настільні ігри, що допомагають вивчати англійську мову захоплюють і дорослих і маленьких відвідувачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Приходьте, та оберіть свій власний шлях вивчення англійської мови та гарно проведіть час усією сім'єю. 

Гра «Lexico» допоможе збагатити словниковий запас англійської на 9.000 слів. І це не перебільшення. Всі слова в «Lexico» поділяються на 5 тематичних груп: природа і захоплення, наука і техніка, людина, часто використовувані слова та навколишнє середовище. Перш ніж почати гру, учасники обговорюють, скільки слів для кожної групи потрібно буде перекласти, тож таким чином, гравці самі обирають рівень складності. 
Захоплююча настільна гра «Вивчаємо слова» допоможе у вивчення англійської лексики. Мета гри: першим прийти на фініш, продемонструвавши знання англійських слів. Картки з гарними яскравими зображеннями та розділені на категорії:  природа, кольори, цифри та предмети.
Весела «Гра в питання» допоможе не лише знайти відповіді, а й покращити свої знання англійської мови. 24 картки «What is it?», 24 картки «What color is it?», 24 картки «How many?»
Активна гра на англійській мові Super Stretchy ABCs це чудова можливість поговорити англійською, повторити всі частини тіла, вивчити англійський алфавіт і багато нових слів, а також весело провести час.
Ну і звичайно ж – «Green Eggs and Ham Speedy Diner Game». Неймовірна гра для вивчення англійської мови на основі книги Dr Seuss Green Eggs and Ham. На цей раз Sam-I-Am відкрив ресторан і в його меню не тільки зелені яйця і зелена шинка, а й багато інших оригінальних страв. Гра допоможе вивчити і закріпити назви кольорів, форм, продуктів харчування на англійській мові і дає необмежені можливості для спілкування англійською мовою. 

No comments:

Post a Comment