Wednesday, February 21, 2018

50-зірковий бум у Дніпровій Чайці

20 лютого у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся справжній 50-зірковий бум. Захід, що підготували працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», захопив увагу юних гостей з самого порогу, адже спілкування велося виключно на англійській мові. Знайомство з бібліотекою та самим центром WOA FL, огляд ресурсів для самовдосконалення та навчання як у школах так і у ВУЗах. 


Розминка у питаннях та відповідях англійською допомогло хлопцям та дівчатах підготуватися до подорожі у неймовірно-пізнавальних 50-star Game Land та розкритті для себе по-новому Сполучених Штатів Америки. 5 категорій по 10 запитань:  історія, природа, відомі особистості, цікаві факти та улюблений Діснейленд стали неабияким випробуванням знань про США та володінні англійською мовою, а унікальна настінна карта-гра створила неймовірну атмосферу дружньої підтримки та азарту.


 Розділившись на команди, учасники самі обирали собі категорії та номери питань, обговорювали відповіді та намагались знайти відповідний штат на карті. В допомогу юним читачам була представлена відповідна література та роздатковий матеріал. А вже після інтелектуальних змагань юні гості мали змогу відпочити та потанцювати скориставшись улюбленим Х-вох.

No comments:

Post a Comment