Sunday, January 21, 2018

Take Care. Feeling good

21 січня, працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки розпочали новий цикл зустрічей в English Club з цікавої теми – «Take Care. Feeling good». Учасники 3 груп, що розділені за віком, мали змогу дізнатись багато корисної  інформації, висловити свої думки та головне, гарно поспілкуватися на англійській мові після зимової перерви про здоровий спосіб життя та правильне харчування.


Хлопці та дівчата розповідали про своє ставлення до здорового способу життя, відповідали на питання та розмірковували над тим, що ж допомагає дорослим і малятам робити своє життя кращим. Називали на англійській мові різні види спорту, що покращують фізичне та емоційне здоров'я, розповідали про свої улюблені, а також говорили про розпорядок дня. 


Детально зупинились на правильному харчуванні, адже сьогодні це дуже важливе питання. Розглянули плюси здорової і корисної їжі та згадали шкідливі смаколики які інколи собі дозволяємо. Грали у цікаві ігри, відгадували загадки, трішки сперечались, особливо через цукерки )) та вчилися доводити свою думку англійською мовою.


Наступне заняття, яке відбудеться 4 лютого, стане продовженням теми здорового харчування. Маленькі лідери дитячої книгозбірні матимуть змогу проявити свої знання англійської що стосуються продуктів, страв та уміння вести себе за святковим столом. 

No comments:

Post a Comment