Sunday, November 26, 2017

Thanksgiving Day

23, 24 та 26 листопада, під час клубного засідання, працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» підготували для своїх читачів низку заходів, що були присвячені Дню Подяки. Хлопці та дівчата мали змогу поринути у чудову атмосферу святкування цієї знаменної події у історії Сполучених Штатів. Дружба, підтримка, взаємодопомога, щирість, любов, рівність та подяка, саме з такими слоганами проходили зустрічі у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Учні 20 гімназії м. Херсон та учасники English Club дізнались про історичні події які відбувались на території Америки, що стали передумовою виникнення  Thanksgiving Day, про життя пілігримів та індіанців, про традиції та особливості святкування. Під час заходів, юні читачі з задоволенням проглянули відео про  Плімутську камінь, до якого, за переказами, причалив в 1620 році корабель «Мейфлауер» і саме ця висадка вважається відправною точкою історії США, згадували  та обирали овочі для заповнення «horn of plenty», заповнювали «Картки  подяки» і все це, виключно англійською. 
Яскравим елементом для інформаційного центру, стало створення Дерева Подяки на яке, усі бажаючі, мали змогу прикріпити паперового голуба чи долоньку зі словами вдячності, а працівники, у свою чергу, пригостили маленьких лідерів солодощами, як прийнято робити у цей день у сімейному колі. Ми всі, одна велика бібліотечна родина.

No comments:

Post a Comment