Sunday, October 29, 2017

Клубний Halloween для усієї родини

29 жовтня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провів неймовірний сімейний карнавал до Halloween. Працівники центру підготували для своїх гостей багато цікавинок про історію виникнення та святкування цього страшно-веселого свята у різних країнах, активні конкурси-завдання та різнокольорові солодощі.
Представники монстрів вигадали для малечі та їх батьків свої випробування. З заплющеними очима чіпляли ослику хвостика, робили справжніх мумій, ловили та відбивались від "волохатих очей", завдяки кулькам намагались зробити найгучніший вибух та малювали наввипередки нових страшних істот. І це були не просто малюнки, ці дитячі шедеврики були гарним приводом згадати назви частин обличчя та тіла на англійській мові. Та і як інакше, адже День Усіх Святих улюблене свято у Сполучених Штатах Америки. 
Бібліотечний карнавал з привидами та відьмочками став веселим заходом для дітей та їх батьків, а цукерки – нагородою за сміливість, спритність, активність та знання англійської мови.    

No comments:

Post a Comment