Monday, October 9, 2017

Морська тематика об’єднує дітей світу

8 жовтня учасники English Club від інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, відвідали вельми пізнавальне та оригінальне засідання з цікавою темою – Professions. Говорили про різні професії, їх особливості, важливість та переваги. В ігровому форматі на англійській мові ділились власними вподобаннями та мріями про майбутню професію.


Так як Херсон вважається містом корабелів та має свою морську академію, яскравою частиною сьогоднішніх зустрічей став розгляд професії моряка, до того ж, у цьому році Сполучені Штати 9 жовтня відзначають День Колумба, відомого мореплавця. І саме до цього свята учасники English Club малювали веселі листівки, які, хоч і віртуально, але щиро подарували своїм новим друзям з публічної бібліотеки Лоуренса зі штату Канзас, у знак вдячності за надіслані раніше від них листівки-подарунки. 
І не лише листівки)) Дітлахи разом із працівниками інформаційного центру створили відео, у якому розповідають про улюблені книги, жанри та власні асоціації щодо Америки. Пропонуємо вам приєднатись до VideoChallenge «The library unites the children of the world» та розповісти про улюблену літературу маленьких американців.



No comments:

Post a Comment