Friday, July 29, 2016

Pictionary and fish card games

Наш літній гейм-сет становиться все більш популярним серед дітей нашого міста. Сьогодні, 29 липня, в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» нас відвідало 20 хлопців та дівчат. Не дивлячись на спекотну погоду, діти із задоволенням чекають на п’ятницю, щоб завітати на наші заходи. Цього разу бібліотекарі запропонували спробувати погратися в карточні ігри Pictionary, Fish та інтерактивні картки с завданнями.



 А наступна зустріч відбудеться вже 5 серпня об 11:00, не пропусти!

Friday, July 22, 2016

Boardgames must-play of summer 2016

Досі не знаєте як весело та з користю провести час влітку? Центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» має для вас чудову пропозицію! Кожну п’ятницю об 11:00 бібліотекарі центру разом з нашими користувачами граються та повторюють англійську. Цього разу ми використовували власне інтерактивне ігрове поле, а завдання були взяті із серії “Activate Games”.



 Було цікаво, приєднуйтесь!

Friday, July 15, 2016

Літній гейм-сет. Нова зустріч.

Під час гри діти формують чи закріплюються властивості та вміння , навіть не помічаючи як багато нового вони вивчають. А в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» під час гри наші користувачі вивчають англійську. За роки роботи ми сформували досить великий фонд різноманітних настільних ігор та вирішили цього літа приділити увагу кожній з них. Цього разу, 15 липня, ми гралися використовуючи набір навчальних карток з малюнками та словами, з яких дитина може скласти цікаві сюжети. Ці картки допомагають не тільки вивчити назву предмета, а й запам’ятати візуальний образ слова. Навчальні картки також містять цікаві завдання, а робота в командах додала грі елемент змагання. Наступна зустріч відбудеться 22 липня, чекаємо на вас!


Friday, July 8, 2016

Boardgames must-play of summer 2016 - Bananagrams

Cьогодні в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» наші читачі зібралися на зустріч в рамках програми літніх читань. Цього разу захід складався з двох частин : з початку діти відповідали на запитання та отримували букви за правильну відповідь.

А на другому етапі за допомогою жеребкування діти поділилися на дві команди та використовуючи словники з нашого фонду складали слова. Перемогу отримала та команда, яка склала найбільшу кількість слів. Таким чином, ми повторили декілька тем з шкільної програми, та використали гру Bananagrams. 


А що ми будемо робити наступного разу ви дізнаєтесь, якщо завітаєте до центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» наступної п’ятниці об 11:00. Ще сьогодні бібліотекарі центру провели захід Jeopardy Quiz для відвідувачів літнього табору з різних шкіл міста

Monday, July 4, 2016

Святкування Дня Незалежності США

Сьогодні наші користувачі святкували День Незалежності США! Читачі центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" дізналися про історію святкування цієї важливої події, дивилися відео,а ще спробували себе в ролі дослідників. Річ у тому, що треба було обрати будь-які предмети, які є в нашому секторі, пов’язані з Америкою та пояснити що вони символізують. Таким чином, діти ще раз звернули на наші ресурси та більш детально ознайомились з культурою США