Monday, November 14, 2016

Творчі світи Дніпрової Чайки


На минулому тижні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали особливі гості. Студенти Херсонського училища культури що вирішили пов’язати своє майбутнє зі світом книг – юні бібліотекарі. Саме для них, працівниками дитячої книгозбірні, було підготовлено захоплюючий та пізнавальний бібліоквест «Творчі світи Дніпрової Чайки» під час проходження якого студенти мали змогу дізнатись багато нового та цікавого з життя прекрасної української письменниці та поетеси Людмили Олексіївни Василевської-Березіної. Особливістю квесту були завдання та запитання з історії життя видатної українки, псевдонім якої став невід’ємною частиною нашої бібліотеки. Дитинство, творчість та неймовірний період життя що був тісно пов'язаний з Херсонщиною.
Так, в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» де зібрані документи різними мовами світу користувачі дали відповідь про нескладні мовознавчі запитання квесту.



Учасники заходу зацікавились ресурсами центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Маємо надію що це не остання наша зустріч і плідна співпраця у подальшому.

No comments:

Post a Comment