Monday, February 8, 2016

Зустрічі минулої неділі

Минула неділя центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» була активна та насичена приємними зустрічами. 3 лютого працівників центру запросили провести популярний захід для дітей про тварин, який розробили бібліотекарі. Діти, як завжди, з великим задоволенням відповідали на питання вікторини, дивилися відео та розповідали про своїх улюбленців.

А 5 лютого вже до нас приїжджали діти із смт Зеленівка. На них чекала розважальна програма, яка включала в себе інтелектуальну вікторину Jeopardy з різних галузей, де діти могли не тільки потренувати свої навички англійською, а ще й розширити свій кругозір, попрацювати в команді та перевірити свою удачу. 

А на завершення бібліотекарі запропонували переглянути уривки відомих Диснеївських мультфільмів на великому екрані медіа центру, адже хто їх не полюбляє? Паралельно працівники центру розповіли використання популярних виразів англійською, які зустрічалися у відео. Таким чином, поєднавши приємне з корисним, створювали атмосферу інтелектуального відпочинку в бібліотеці. Чекаємо на нові зустрічі в центру WOA!

No comments:

Post a Comment