Saturday, August 15, 2015

Подорож до американської Грузії

14 серпня 2015 року центр "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" супроводжував своїх користувачів у віртуальній подорожі до Джорджії. Оксана Лущевська, талановита казкарка з України, зараз мешкає саме в цьому штаті, який жартома називає американською Грузією (в англомовному варіанті назва країни і штату співпадають). Юні відвідувачі бібліотеки довідалися, що ця дитяча письменниця написала художню біографію Дніпрової Чайки, чиє ім’я пов’язане не лише з Херсонщиною, але й власне з бібліотекою. Дітлахи ознайомилися з цікавинкою від Оксани Лущевської – книгою з українським текстом та його перекладом англійською. 
А справжні пригоди почалися з відвідин гордості штату – сафарі-парку. Бажання потрапити до Джорджії в реальності підкріпилося спогляданням того, як гості парку диких тварин можуть безперешкодно прогулюватися у приязному товаристві зебр, жирафів і страусів. Лише так можна вповні відчути себе часткою природи і зазнати втіхи від гармонійного співіснування з нею! 
Ще одну нагоду опинитися в автентичному оточенні екзотичних видів діти отримали, здійснивши віртуальну екскурсію до найбільшого у світі акваріуму, конструкція якого дозволяє спостерігати за мешканцями підводного світу в умовах, максимально наближених до природного середовища.
Недивно, що у спекотну пору хочеться посмакувати чимось освіжаючим. Саме таким стало віртуальне відвідання музею «Світ Кока-Коли», в якому можна було побачити найперші автомати для продажу улюбленого в усьому світі напою; історію реклами, спрямованої на його популяризацію; вантажівку, яка доставляла Кока-колу до точок роздрібної торгівлі…
Ось така вона, американська Грузія: сповнена принад і пригод, щедра на несподіванки й цікавинки, дивовижна, захоплююча, заманлива… 

До наступної мандрівки - як завжди, у п’ятницю!

No comments:

Post a Comment