Tuesday, July 14, 2015

Конкурентне бібліотечне літо

Яскраве літо на морі, активне літо в горах, затишне літо в бабусиному селі… Такий звичний перелік відпочинку школярів юні херсонці з гордістю можуть продовжити: цікаве літо в бібліотеці. Річ у тім, що Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки подбала про альтернативний спосіб проведення канікул для своїх відвідувачів. Допитливі книголюби охоче діляться своїми враженнями від заходів, які пропонує влітку сектор документів іноземними мовами. Тут їм допомагають організувати дозвілля не лише традиційним способом: окрім читання пізнавальної літератури, школярам пропонують користування мультимедійними засобами й доступ до цікавих навчальних програм. 
Школярі мають можливість стати учасниками вікторин, інтелектуальних змагань і конкурсів на ерудицію. Бібліотека не лише плекає старі добрі традиції прищеплення дітям любові й інтересу до друкованого слова, але й розвиває вміння послуговуватися новітніми технологіями для поповнення запасу знань, розширення світогляду й уявлень про довколишній світ. Однією з новинок, якою може похизуватися сектор документів іноземними мовами, є Xbox One Kinect. 
Цей найсучасніший пристрій викликає захоплення найвибагливіших відвідувачів. За допомогою Xbox учні отримують нагоду пізнавати, розважаючись. Процес засвоєння нового відбувається в незвичній формі й викликає огром позитивних емоцій. Так що літо в бібліотеці може сміливо конкурувати зі звичними видами відпочинку під час канікул. Не вірите? Ласкаво просимо до нас!!!

No comments:

Post a Comment