Sunday, February 1, 2015

Вечірка в стилі "супер"

1 лютого працівники центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провели справжню виставу для учасників English Club та просто відвідувачів бібліотеки з нагоди 91-го Дня Народження Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Вечірка проходила у стилі «супер», тож малечу зустрічала Жінка-кошка та Супер-Вчений, які створили суперформулу ідеальної вечірки, але зла королева викрала її! Для того, щоб врятувати цю зустріч, позитивні герої запропонували дітям пройти посвяту в помічники супергероїв за допомогою цікавих завдань та відео вікторини «Вгадай супергероя». 
А чи знаєте Ви, що в Америці дуже популярні комікси, фільми та мультфільми про супергероїв, а перші комікси з ними з’явились ще в далекому 1938 році?! Тому ця тема була надзвичайно цікавою для наших шанувальників культури США, і вони змогли дізнатися багато нового.
Після вдало виконаних тестів малеча разом з Супер Вченим та Жінкою-кішкою заново створювали магічну суперформулу, добуваючи еліксир талантів, займалися пошуками криптониту, розвіювали злі чари Королеви. А після того, як суперформула була оновлена, малеча отримала подарунки та взяла  участь у супердискотеці!
Дітям дуже сподобалась така «суперова» форма проведення "іменинного" засідання English Club!




See photos on facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.904384389593118.1073741933.458727274158834&type=1

No comments:

Post a Comment